Atentie columbofili ! Rautate sau nestiinta ?

poze1 009 (Medium)In seara zilei de 19.09.2014 , cu ocazia imbarcarii porumbeilor pentru etapa numarul 6 Albita , masina de transport porumbei a ajuns la sediul clubului 1 Mai in jurul orelor 22:30 .
Inainte de inceperea imbarcarii , doi columbofili ai clubului 1 Mai care locuiesc in comuna Mogosoaia au sesizat faptul ca porumbeii deja imbarcati in masina pe partea dreapta respectiv boxele 77 , 56 , 53 , etc. , au probleme de sanatate .

Am fost chemat sa vad acesti porumbei care se aflau in fata gratiilor si am observat ca intr-adevar porumbeii indicati aveau ochii umflati si inlacrimati (ornitoza) iar altii , tot in jurul ochilor si la picioare prezentau umflaturi de culoare galbuie (varsat de vant –  “variola”) . Intrebandu-l pe domnul Liviu Parvulescu ai cui sunt acei porumbei , acesta mi-a raspuns ca sunt porumbeii clubului Randunica si ca acest club a desigilat boxele altor cluburi bagandu-si porumbeii peste cei deja imbarcati .
Am hotarat sa imbarc porumbeii clubului 1 Mai pe partea stanga a masinii in numai 5 boxe , chiar daca acestia au fost putin inghesuiti , pentru a evita contaminarea acestora , intrucat eu ca si presedinte al clubului 1 Mai tin la porumbeii clubului . 
Va intreb pe dumneavoastra daca este corect ceea ce se intampla din cauza unor cluburi precum Randunica ? Rautate sau nestiinta ?
Las comentariile pe seama dumneavoastra cu rugamintea ca cei “plini de zel” care comenteaza sa isi dea numele adevarat . 
Presedintele clubului 1 Mai 
Rebrean Iulius

Comenteaza primul »Anunturi, Articole

Lasati un comentariu