Comunicat

harta_j_BucurestiLa sedinta din seara zilei de 19.12.2013 desfasurata in locatia pusa la dispozitie de dl.Florea Sorin,au luat parte delegati din cadrul asociatiilor ACPBsi AS Bucuresti,reprezentand cluburile 1Mai,Rahova&Ferentari,Dobroesti,Traian Nitescu,Ghencea si ASC.
S-au intrunit un numar de 22 membri columbofili de la cluburile sus mentionate si s-au stabilit de comun acord urmatoarele:
-ruta de zbor pentru anul 2014 categoria I si II va fi : cinci etape Romania,10 etape Caplani (Rep. Moldova)
-ruta de zbor categoria fond: Ukraina directia Kirovograd
-pretul per porumbel este de 10 ron insumand toate etapele de viteza si demifond(15 etape) + fond (5 etape)
Crescatorul care achita un numar de porumbei are dreptul sa zboare la dublaje numai numarul de porumbei platit (ex. porumbei platiti 40, la dublaj:20 pentru fond si 20 pentru demifond sau 40 fond iar la demifond nu mai imbarca)
-numarul de porumbei estimat de catre cele doua asociatii este de 12000 porumbei.
-cand costul depaseste suma stabilita,cheltuielile vor fi acoperite din sponsorizari
-transportul porumbeilor este asigurat la ora actuala de 3 masini de 3,5t,cu o capacitate de 10500 porumbei,urmand ca in cel mai scurt timp dl. Florea Sorin sa achizitioneze inca o masina de 3,5t cu o capacitate de 3500 de porumbei pe care o va pune la dispozitia clubului Dobroesti unde activeaza ca membru.
-s-a constituit un grup de lucru intre asociatii format din urmatorii membrii : Parvulescu Liviu,Dinca Valeriu,Rebrean Iulius,Stoian Petre,Sandu Catalin,Tipeanu Gabriel,Badea Gabriel si Ionescu Gabriel.
Acest grup de lucru va analiza toate problemele care apar in decursul sezonului competitional cautand cele mai bune solutii pentru rezolvarea acestora,deciziile luate vor fi dezbatute impreuna cu presedintii si tehnicii de cluburi.
Doritorii care vor sa se alature acestei grupari au termen pana la data de 28.02.2014 sa isi depuna cererea de adeziune la presedintele ACPB sau AS Bucuresti.
Pentru relatii suplimentare :contact Parvulescu Liviu – 0741 104 404

1 Comentariu »Anunturi

1 Comentariu pentru “Comunicat”

Lasati un comentariu