De 3 ori “MULTUMESC” !

Puf Ilie+MazareCate un sincer “MULTUMESC” pentru fiecare dintre cei sase participanti, semnatari ai planului de zbor, pentru perioada de patru ani, respectiv 2015-2018 inclusiv, de care vor beneficia cei peste 400 de columbofili din Bucuresti.
La inceputul anului 2015,se implinesc 15 ani de la moartea regretatului nostru coleg, SOTIR ION, care in momentul introducerii sicriului in groapa, subsemnatul i-a transmis un angajament din partea Comitetului ACMB din vremea aceea, compus din :


-DINCA VALERIU -PRESEDINTE
-PUF ILIE -VICEPRESEDINTE
-DINICU ALEXANDRU –TEHNIC
-LUCI IORDACHE –SECRETAR
-PIETRIS CONSTANTIN –CASIER
-“Ioane! Iti promit ca Bucurestiul columbofil va fi unit si vor zbura toti pe un singur plan de zbor.”
Din motive diverse, mai mult sau mai putin obiective, care au dus la ruperea columbofililor bucuresteni in patru asociatii,cu ambitii si orgolii personale, nu s-a realizat angajamentul respectiv.
Iata ca pe 22.10.2014,acest lucru s-a realizat si pentru cel putin patru ani,columbofilii bucuresteni vor zbura porumbeii pe un singur plan de zbor la toate categoriile.
Din pacate, prezentul plan de zbor nu a fost imbratisat si de gruparea FRSC, dar sper ca in scurt timp si acestia vor veni sa zboare porumbeii cu noi.
Semneaza batranul columbofil, PUF ILIE.

Comenteaza primul »Articole

Lasati un comentariu