Hotul roman din Belgia

Hotul de porumbei care a furat de la crescatorul Eric Berckmoes anul trecut, a stat in inchisoare 5 luni de zile si pe data de 29 ianuarie s-a prezentat din nou in fata judecatorilor.
Popa Mircea, nascut pe data de 01.05.1988, tanarul care in septembrie a fost prins in flagrant in timp ce fura porumbei din crescatoria lui Eric Berckmoes s-a prezentat pe data de 29 ianuarie in fata judecatorilor din Antwerp.

Pedeapsa solicitata este de 18 luni si o amenda de 300 euro.
Sansele ca acesta sa ramana dupa gratii timp de 18 luni sunt foarte mici, deoarece ar putea face practic doar 1/3 din aceasta perioada, adica 6 luni, deci cele 5 luni din septembrie pana acum plus inca o luna.
Complicele sau Marcu Ionut, nascut pe data de 14.05.1987 este inca liber.
Dupa o lunga perioada de negare, Popa Mircea a facut o declaratie partiala.
Este cunoscut faptul ca acest tanar de origine romana reprezinta o mica piesa din marele puzzle al retelei bine organizate de hoti de porumbei din Belgia.
Eric a intrat in contact cu crescatori care au fost si ei la randul lor victime ale hotilor de porumbei si se pare ca aceeasi retea de hoti este responsabila de furturile de la crescatori ca : Koopman, Verbree, Marcel Vercammen, etc…
Img_2993
Sursa : Pipa Be, Tradus de PV.

4 Comentarii »Hoti

4 Comentarii pentru “Hotul roman din Belgia”

Lasati un comentariu

  • Administrator PV : pvoiajori