Informare

Avand in vedere ca sezonul competitional sportiv columbofil 2018 a luat sfarsit si se apropie perioada festivitatilor de premiere, conducerea Asociatiei Judetene de Sport Columbofil Brasov doreste sa informeze toti columbofilii din judetul Brasov despre unele aspecte de natura organizatorica pentru a nu periclita Campionatul Judetean Columbofil al judetului Brasov.
In conformitate cu dispozitiile legii 69/2000, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, partea 1, nr. 200 din 09.05.2000 si prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 884 si nr 578 din 14.05.2001, in conformitate cu Hotararile emise de Ministerul Tineretului si Sportului si conform hotararii Judecatoriei Zarnesti din 14.09.2018.
Asociatia Judeteana de Sport Columbofil Brasov are ca scop promovarea, sprijinirea, organizarea, administrarea, dezvoltarea si controlul oricarui mod de practicare a activitatilor ce se desfasoara in ramura de sport columbofil din judetul Brasov, la toate nivelurile si prin toate mijloacele pe care le apreciaza ca fiind necesare.
Asociatia Judeteana de Sport Columbofil Brasov impreuna cu Directia pentru Tineret si Sport a judetului Brasov sunt singurele care organizeaza sistemul competitional columbofil judetean cat desemnarea si denumirea columbofililor si porumbeilor campioni ai judetului Brasov.
Va aducem la cunostinta faptul ca doar cluburile sportiv columbofile si membrii acestora, afiliate la A.J.S.C. Brasov pot numi si folosi denumirea (titulatura) de campion judetean atat la porumbei cat si la columbofili.
Facem aceasta precizare deoarece nu dorim crearea unor confuzii sau retragerea acestor titulaturi.

Conducerea A.J.S.C. BRASOV

Comenteaza primul »Comunicate

Lasati un comentariu