Ouale de porumbel : mancare sau nu ?

Ieri am fost in vizita la un prieten columbofil. M-am dus de dimineata ,i-am vazut porumbeii dupa care am facut un gratar. La un moment dat ma intreaba daca ouale de porumbel se mananca.Nu am mai auzit aceasta intrebare niciodata asa ca i-am raspuns ca nu se mananca ,fiind nesigur de raspunsul dat.

Deci , in concluzie ouale de porumbel se mananca sau nu ?

 

7 Comentarii »Intrebari

7 Comentarii pentru “Ouale de porumbel : mancare sau nu ?”

 1. 1
  wild seea says:

  E simplu, da-ca carnea pasarii respective se maninca atunci cu siguranta si ouale se maninca PS.(cu conditia sa fi-e proaspete)…1!

 2. 2
  gne says:

  Nu am mancat dar i-am facut cainelui meu niste ochiuri deoarece aveam prea multi porumbei si am hotarat sa renunt la o serie de oua. Nu prea i-au placut….albusul este foarte gelatinos;) ….nu am gustat…nu-mi placeau cum aratau…:D

 3. 3

  sunt comestibile, eu am mincat si maninc si in ziua de azi!
  sunt foarte bogate in proteine si aminoacizi!
  documentati-va daca nu credeti!
  o zii cit mai buna si vint in pene!!!!

 4. 4
  adytzu says:

  se mancanca sunt comestibile doar sa nu fie clocite:)))

 5. 5
  luci says:

  cun out de porumbel se invecheste in 3 zile asa ca atentie mare.trebuie sa stii cuiubarul cu porumbitele care au facut primul ou si sa il iei imediat.unii porumbei[mai ales cand este mai rece afara]clocesc oul din prima zi.cum la 4 zile deja au embrionul vizibil va dati seama ca oul este toxic.daca ai porumbitele deoparte de masculi cred ca oul este mai comestibil pana la 6 zilie….

 6. 6
  AG says:

  Pe balconul meu si-au facut cuib porumbei,au facut un pui si mizerie.Am hotarat sa-i las pana zboara puil.Am mai gasit un ou si imediat l-am aruncat. Ce ziceti, am gresit? Nu vreau sa las mizeria sa dainue para cresc toti puii.

 7. 7
  Andrei says:

  Sunt foarte bune,aproape ca cele de gaina,dar cu conditia sa fie proaspete nu lasate in cuibar,caci in cateva zile nu mai e bun din cauza ca porumbita il cloceste…mare atentie te poti inbolnavi daca consumi oua de porumbel clocite cateva zile(1-2-3)

Lasati un comentariu