Pagina Meteo

Sportul columbofil este un sport nobil care tinde sa devina treptat o stiinta, crescatorii devin oameni de stiinta in incercarea lor de a intelege fenomenele ce se petrec si cu care se confrunta porumbeii in timpul concursurilor.
Spre ajutorul tuturor, pentru a intampina eventualele “fenomene meteorologice” ce au loc in mod normal si pentru a nu fi prinsi nepregatiti de acestea, expun pe aceasta pagina din site o serie de modele meteo, unele mai usoare, altele mai complexe.

Modele simple (Interval de prognoza 3 zile)

Starea Vremii(Vremea animata pe interesul tuturor)

Nebulozitatea (Gradul de acoperire al cerului cu nori)

Temperaturi (Temperaturile la nivelul intregii tarii)

Presiunea atmosferica (Forta exercitata de aerul atmosferic pe unitatea de suprafata si reprezinta unul din parametrii fundamentali in meteorologie)

Vantul (Animatia arata intensitatea si directia in care bate vantul)

Modele avansate (Interval de prognoza 5 zile)
Model 1-Precipitatii (Pentru a folosi acest model trebuie sa localizati cu privirea Romania pe harta, dati click pe butonul Play si veti vedea ca imaginile se incarca din 6 in 6 ore, data si orele le aveti in coltul din stanga-jos. Pentru cei care au impresia ca imaginile se deruleaza cu o viteza prea mare pentru perceptia lor oculara, in dreapta butonului amintit mai aveti 2 butoane : Fast si Slow)
Model 2-Temperaturi (Temperaturile redate prin cifre si culori. Modelul tine cont de aceleasi indicatii ca si anteriorul)

  • Administrator PV : pvoiajori