Revenire miraculoasa-Trimis de Popescu Ionut

2 ianuarie 2009 ,o zi de iarna care avea in prim plan soarele.
Era a opta zi consecutiva de cand eliberam porumbeii,totul era superb,porumbeii zburau in valuri si se simteau bine,pana cand s-au speriat foarte tare plecand fiecare in parti diferite.
Detalii

Nu vedeam nimic ,iar dupa cateva secunde un uliu porumbar se lasa rapid asupra celui mai experimentat pui de 2008,a facut vreo doua,trei manevre pentru a scapa, dar din pacate la prins,la zece metri de mine,iar eu nu puteam face nimic.
Am fugit repede pana langa bradul in care se asezase uliul cu porumbelul meu,cand m-am apropiat uliul si-a luat zborul cu porumbelul meu care era inca viu.
Cand ma intorc acasa dupa maxim zece minute porumbeii mei erau in voliera,speriati,i-am numarat observand ca imi lipsesc doi porumbei in afara de cel pe care il prinsese uliul.
Suparat am plecat la un amic sa ii spun vestea cea rea.
Dupa doua ore primesc vestea cea mare:”Doi porumbei se intorsesera”,un mascul matur din matca ,iar celalalt nu era de gasit,cand deodata apare rapid si intra in voliera,obesrvandu-l dupa supletea lui de neinlocuit am zis :”a scapat din ghearele uliului”.
Avea o rana imensa,dar totusi zbura bine si manca normal.
L-am ingrijit,iar in zece zile era perfect sanatos,rana se inchisese total.
Celalalt pui nu s-a mai intors nici in ziua de azi,cel mai posibil fiind prins si el de uliu.

5 Comentarii »Articole

5 Comentarii pentru “Revenire miraculoasa-Trimis de Popescu Ionut”

Lasati un comentariu