Un nou proiect columbofil pregatit de lansare !

 

Suntem într-o continuă dezvoltare indiferent de domeniul în care activăm.Totul devine pe zi ce trece mai performant,mai estetic şi totodată mai eficient.

Columbofilia este şi ea într-o oarecare măsura în dezvoltare,ştim că nu totul e roz,exemple fiind minciunile cu care suntem bombardaţi,neregulile de la asociaţie sau club dar cu toate că nu suntem mulţumiţi reuşim cu nu ştiu ce putere să trecem peste.

Columbofilia din România este sub nivelul columbofiliei din alte ţări cu toate că merităm mai mult.Dacă merităm mai mult cum ar fi să avem produse şi servicii dedicate nouă la cel mai înalt nivel de performanţă?

Sunt oameni care s-au gândit la aceste lucruri şi care vor să aducă columbofilia din România la un nivel mai bun.Unii au pus la dispoziţie o multitudine de produse pentru porumbei,alţii au creat site-uri care conţin informaţii valoroase iar alţii au creat aplicaţii columbofile.Cat de mult te ajuta aplicaţiile columbofile? Cu cât reduc timpul de vizualizare a informaţiilor?

Din dorinţa de a pune umărul la dezvoltarea columbofiliei s-a creat o platformă performantă şi în acelaşi timp foarte utilă care ţine evidenţa tuturor informaţiilor despre porumbeii tăi.În această seară va avea loc lansarea şi vă aşteptăm pe site pentru crearea unei columbofilii durabile şi performante.

 

Comenteaza primul »Anunturi

Lasati un comentariu