About the author

PV

Related Articles

8 Comments

 1. 1

  Catalin

  din punctul meu de vedere lansarea a fost jalnica deoarece porumbeii nu au fost eliberati in acelasi timi ,se vede clar ca cei din a doua masina pleaca cu un handicap de aprx 1 min.

  Reply
 2. 2

  gne

  m-ai dat pe spate….Jalnica:D….oricum porumbeii mai stau makr 10 minute deasupra masinilor…nu vad ce te agiti asa?….dak era vorba de viteza…puteam sa fiu de acord cu tine…dar in cazul asta….te inseli;). si…..nu e kiar asa de mare diferentza…eu am de obiectat asupra calitatii filmarii…dar in rest..e ok..Vant in pene!

  Reply
 3. 3

  Bidirliu Sergiu

  Catalin, daca mai erau inca 2 oameni,reuseau sa elibereze toti porumbeii odata!Zi-ne tu o alta ideea,cum ar fi putut sa-i elibereze pe toti odata. Nu cred ca are o importanta asa mare ca unii au fost eliberati “de aprox. 1 min.”mai tarziu,ci alta ar fi cauza “negativa”,te las pe tine s-o “gasesti”.

  Reply
 4. 4

  Bidirliu Sergiu

  Cand am spus “cauza negativa” nu m-am referit la aceasta lansare,ci in general.
  Lansarea asta mi se pare buna,acum…fiecare cu parerea lui.

  Reply
 5. 5

  delegat

  ce va mai dati voi cu parerea ….macar de scria vreun mare crescator o parere despre lansare da asa ..:))))

  Reply
 6. 6

  Chiper Florin - Focsani/Vrancea

  Din punct de vedere al calitatii filmarii sunt convins ca nu este cea mai buna calitate si nici modul de a filma nu este cel mai potrivit.
  Poate ar trebui sa angajam cameramani specializati si s-ar rezolva aceasta problema, avand in vedere ca de filmare se ocupa, ba soferul, ba delegatul. Esteeee?
  De fapt pe noi ne intereseaza locul lansarii…vremea la ora lansarii…si delegatul observator.
  Si inca ceva foarte important…. hranirea si adaparea porumbeilor.

  Reply
 7. 7

  gne

  pt DELEGAT..:D……ma faci sa rad….oare aici se posteaza pt “marii crescatori”??….oare de ce e asa tot romanu’?…noi…ceilalti nu avem dreptul la cuvant…am ramas tot in perioada comunismului , dar in vremuri democratice?…cum vine asta…..de asta nu se va ridica Romania….ne-am invatat sa ascultam si sa facem numai ce se dicteaza…ne este frica sa avem macar dorintza de a ne gandi sa participam si noi la evolutia tzarii….asteptam sa vedem ce zic ai mai mari…noi nu comentam…Doamne..cum…eu…care am 10 gugustiuci in cusca…cum sa zic eu ceva?…in fine….scuze dar parerile trebuiesc impartasite….
  Ai dreptate Florine! Numai bine

  Reply
 8. 8

  edy

  frumoasa lansare

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team