About the author

PV

Related Articles

9 Comments

 1. 1

  sergiu-vs

  foarte foarte bun articolul….. 😉 …… Poate stiti si mai multe “retete” pentru porumbei….. eu stiam doar de usturoi… si de piper……. 😉

  Reply
 2. 2

  narcis g.

  Super!!!…..felicitari!!!!…gata cu “drogurile”!!!!!….si cand te gandesti ca e…doar o planta…:D…mari sunt lucrarile Domnului!!!!

  Reply
 3. 3

  Stefan

  Echinaceea este o planta de mult cunoscuta iar columbofilii de afara o folosesc in tot felul de amestecuri si deasemeni exista fabrici care fac un ceai special pentru porumbei ( vezi bolile porumbeiilor varianta video ) care are o imunitate ridicata asupra unor boli la porumbei chiar si a banalei raceli.Felicitari pentru articol si daca este cineva care poate da cateva retete acestea sunt binevenite mai ales in anotimpul de acum care ba e rece ba e cald diferentele foarte mari de temperatura afectand si porumbeii nu numai omul.Toate cele bune si sa auzim numai de bine

  Reply
 4. 4

  Zeddy

  am si eu o intrebare..de unde putem achizitiona produse speciale pentru porumbei din aceasta planta? ❓

  Reply
 5. 5

  Marian Stoicheci

  [riffly_audio]8B0E9144FDE511DDB821FBC3FF06FD7E[/riffly_audio]

  Reply
 6. 6

  popa alexandru..

  nota 10 pt acest articol 😐

  Reply
 7. 7

  Sergiu

  foarte frumos articol astept retzete

  Reply
 8. 8

  dragos murariu

  exista in farmaciile umane ulei de echinacea si eu unul il folosesc : o picatura de ulei pe cioc de 2 ori pe saptamina , si la revenirea din cursa .

  Reply
 9. 9

  zsolty

  Bun articol. Eu personal folosesc tinctura de echinaceae impreuna cu uleiul de usturoi pe mancare. Adica , un litru de ulei de usturoi am amestecat 200ml tinctura de ech. putin ulei de in, si cam 100g de propolis. Din acest amestec primesc pe mancare de doua ori pe saptamana.
  Asta e reteta mea,
  ca e buna, ca e rea,
  sunt multumit de ea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team